Fablab Hardenberg: Online Code Crew (jeugdprogrammeerclub)


Datum
Plaats in agenda
Tijd
15:30 tot
Locatie
Online vanuit FabLab Hardenberg
Doelgroep

kinderen tussen 10 – 15 jaar (max. 5 deelnemers)

Omschrijving

Programmeren, coderen, bits en bites; je hebt er vast wel eens van gehoord. Je hebt het allemaal nodig om de 'apps en games' die jij dagelijks gebruikt, te kunnen maken. Programmeren kun je goed leren. Je kunt het voor de 'fun' inzetten en er je nieuwe hobby van maken, maar het is ook steeds vaker nodig in bedrijven en binnen belangrijke beroepen!

Meld jij je aan?

Lijkt het je leuk om daar in je vrije tijd, samen met anderen, op een uitdagende manier mee bezig te zijn? Doe dan mee aan onze Code Crew! Samen experimenteer je met programmeren en ontdek je wat voor toffe, grappige en nieuwe dingen je er mee kunt doen. Je maakt je eigen apps, games en nog veel meer!

De komende bijeenkomsten van de Code Crew vinden online plaats, zodat we op een veilige manier samen kunnen komen, en staan in het teken van programmeren met Scratch. In de toekomst hopen we elkaar weer fysiek in het FabLab te zien voor programmeermiddagen, techprojecten en pizza avonden! Tot die tijd gaan we lekker online aan de slag. Hoe dat precies werkt, krijg je via de mail van ons uitgelegd.

Aanmelden