Ga mee op ontdekking in Emmerhout: kruip in de huid van de bewoner!


Datum
Plaats in agenda
Tijd
10:00 tot
Locatie
op locatie (conform de Covid 19 maatregelen)
Doelgroep

Bestuurders, beleidsmensen, nieuwsgierige mensen, iedereen met een scherp en open vizier die bereid is om op expeditie te gaan is van harte welkom!

Omschrijving

Kruip in de huid van de bewoner en ga mee op expeditie de wijk Emmerhout in! Deze ochtend ondervind je wat het is om als bewoner aan de slag te gaan met je woning. We organiseren een reis door de wijk, een speurtocht, waarin diverse bewoners hun ervaringen en dilemma's met je delen. Hoe verschillend mensen ook zijn, we staan met elkaar voor dezelfde opgave. Het is een leuke puzzel!

Aanmelden
Meer informatie

In Emmerhout wordt een modelwoning gerealiseerd. Door middel van de modelwoning worden bewoners geïnformeerd, geïnspireerd en op weg geholpen naar een toekomstbestendige en duurzame woning. Aanvullend hebben circa 40 gesprekken plaatsgevonden met bewoners over de kansen, drempels en ideeën die zij zelf ervaren bij het nemen van maatregelen. De modelwoning speelt een centrale rol  in de wijkaanpak bij het informeren en ontzorgen van bewoners. We vertellen er graag meer over in de bijeenkomst.