Gratis subsidie voor een energiezuinig huis


Ontvang €4000,- om je huis te verduurzamen

Er ligt mogelijk €4000,- voor je klaar om je huis te verduurzamen. Hiermee kun je je energiekosten omlaag brengen. Je kunt de subsidie aanvragen voor bijvoorbeeld isolatie, HR++ glas of zonnepanelen. Bekijk de lijst met werkzaamheden waarvoor je de subsidie mag aanvragen.

Voorwaarden

  • Je huis staat in een van de volgende gemeenten: Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Coevorden, Emmen of Hardenberg.
  • Je bent eigenaar van de woning en woont er ook zelf in. Bekijk hier hoe je jouw eigendomsbewijs kan opvragen.
  • Je (of jullie) verzamelinkomen is niet hoger dan €52.671,- per jaar. Bekijk hier hoe je jouw geregistreerd inkomen kunt opvragen bij de Belastingdienst.
  • De subsidie van maximaal € 4.000,- is bedoeld voor energiebesparende werkzaamheden. Bekijk hier de lijst met werkzaamheden waar je subsidie voor kunt aanvragen.
  • Je kunt de subsidie aanvragen voor of na uitvoering van de werkzaamheden. Je laat hierbij een offerte of een factuur zien. De factuur mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Bij achteraf aanvragen bestaat het risico dat de subsidiepot leeg is.
  • Je kunt misschien ook nog andere subsidies aanvragen. Onze energieadviseurs kunnen je kosteloos de weg wijzen naar meer mogelijkheden.

Gratis hulp en advies: onze energieadviseurs staan voor je klaar

Ben je benieuwd wat er mogelijk is in jouw huis? Of weet je niet waar je moet beginnen?
Je kunt bij ons terecht voor gratis hulp en advies. Neem gerust contact op en maak een afspraak met een van onze energieadviseurs. Hij/zij bekijkt wat er mogelijk is in jouw huis en of je in aanmerking komt voor de vergoeding van maximaal € 4000,-. De energieadviseur kan je ook de weg wijzen naar andere subsidieregelingen.
 
Wij zijn onafhankelijk en ons advies is voor jou kosteloos.

Afspraak maken

Heb je nog vragen? Of heb je wat hulp nodig? Vul dan het contactformulier in en maak een gratis afspraak.