Gratis subsidie voor een energiezuinig huis


Ontvang €4000,- om je huis te verduurzamen

LET OP: OP DIT MOMENT IS AANVRAGEN VAN DE SUBSIDIE NIET MOGELIJK
Door het enorme aantal subsidieaanvragen zijn wij genoodzaakt het aanvraagformulier tijdelijk offline te halen. Hierdoor is de subsidie op dit moment niet aan te vragen.
Onze energieadviseurs zijn de komende weken volgepland met adviesgesprekken. Daarom is ook het aanvragen van een adviesgesprek tijdelijk niet mogelijk.
Wil je een bericht ontvangen zodra de subsidie weer is aan te vragen? Vul dan het contactformulier in.
Alvast bedankt voor je begrip.

Er ligt mogelijk €4000,- voor je klaar om je huis te verduurzamen. Hiermee kun je je energiekosten omlaag brengen. Je kunt de subsidie aanvragen voor bijvoorbeeld isolatie, HR++ glas of zonnepanelen. Bekijk de lijst met werkzaamheden waarvoor je de subsidie mag aanvragen.

Voorwaarden

  • Je huis staat in een van de volgende gemeenten: Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Coevorden, Emmen of Hardenberg.
  • Je bent eigenaar van de woning en woont er ook zelf in. Bekijk hier hoe je jouw eigendomsbewijs kan opvragen.
  • Je (of jullie) verzamelinkomen is niet hoger dan €52.671,- per jaar. Bekijk hier hoe je jouw geregistreerd inkomen kunt opvragen bij de Belastingdienst.
  • De subsidie van maximaal € 4.000,- is bedoeld voor energiebesparende werkzaamheden. Bekijk hier de lijst met werkzaamheden waar je subsidie voor kunt aanvragen.
  • Je kunt de subsidie aanvragen tot en met 2025.
    LET OP: de mogelijkheid bestaat dat de subsidiepot leegraakt. In dat geval kunnen er geen subsidies meer verstrekt worden.
  • Je kunt de subsidie aanvragen voor of na uitvoering van de werkzaamheden. Je laat hierbij een offerte of een factuur zien. De factuur mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Bij achteraf aanvragen bestaat het risico dat de subsidiepot leeg is.
  • Je kunt misschien ook nog andere subsidies aanvragen. Onze energieadviseurs kunnen je kosteloos de weg wijzen naar meer mogelijkheden.

Gratis hulp en advies: onze energieadviseurs staan voor je klaar

Ben je benieuwd wat er mogelijk is in jouw huis? Of weet je niet waar je moet beginnen?
Je kunt bij ons terecht voor gratis hulp en advies. Neem gerust contact op en maak een afspraak met een van onze energieadviseurs. Hij/zij bekijkt wat er mogelijk is in jouw huis en of je in aanmerking komt voor de vergoeding van maximaal € 4000,-. De energieadviseur kan je ook de weg wijzen naar andere subsidieregelingen.

Het aanvragen van een adviesgesprek is op dit moment in verband met drukte niet mogelijk.


Wij zijn onafhankelijk en ons advies is voor jou kosteloos.

Subsidie aanvragen

Op dit moment is het niet mogelijk om de subsidie aan te vragen. Door het enorme aantal subsidieaanvragen zijn wij genoodzaakt het aanvraagformulier tijdelijk offline te halen.

Wil je op de hoogte blijven?

Wil je bericht van ons ontvangen zodra de subsidie weer is aan te vragen? Vul dan je gegevens in op het contactformulier.