Maand van de Regio


Juni wordt de Maand van de Regio Zuid- en Oost-Drenthe. Zorg dat je erbij bent.

Een maand vol met werkbezoeken, kennissessies, inspirerende sprekers, van en voor iedereen die aan de brede welvaart in de Regio (Deal) Zuid- en Oost-Drenthe werkt en alle andere geïnteresseerden.

Op deze website vind je de kalender voor de Maand van de Regio met de mogelijkheid om je in te schrijven. Houd onze website goed in de gaten, want de kalender wordt nog steeds aangevuld met activiteiten.

Meer weten over onze Regio Deal?

Over de Maand van de Regio

In de regio Zuid- en Oost-Drenthe werken we vol enthousiasme samen aan de brede welvaart. Onze kracht is samen leren en ontwikkelen in een regio waar ruimte is! Halverwege de Regio Deal-periode is dit hét moment om onze successen te vieren en kennis te delen. We leren iedereen die met hart voor de Regio werkt aan Wonen, Werken en Welzijn nóg beter kennen. De Maand van de Regio is er voor iedereen die direct betrokken is bij projecten van de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe en alle andere geïnteresseerden. Daarom organiseren we met elkaar gedurende een maand kennissessies, andere bijeenkomsten en activiteiten.

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe, via social media of onze website.

Twitter: @RegioDealZOD

Linkedin: Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe