De afgelopen vier jaar hebben we met de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe I veel bereikt op gebied van wonen, werken en welzijn. En daar zijn we trots op! Om de brede welvaart in de regio blijven te verbeteren blijven we ons inzetten voor gelijke kansen. Op 1 november jongstleden vond de ondertekening van het convenant plaats voor de nieuwe Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe II.

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het ontwikkelen van een programmaplan, zodat we vanaf de start van het nieuwe jaar in volle vaart door kunnen voor brede welvaart in Zuid- en Oost-Drenthe!

Heb je een idee voor een project of een experiment? Stuur dan een mail naar regiodealzo@drenthe.nl, wij nemen z.s.m. contact met je op.

Zuid- en Oost-Drenthe en Hardenberg is een prachtige en krachtige regio. Maar ook een gebied met diverse uitdagingen op het gebied van werken, wonen en welzijn. De Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe geeft ons de mogelijkheid om versneld een positieve ontwikkeling op gang te brengen.

Kalender

Verhalen

Binnen de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe werken we aan de mooiste projecten om de regio verder vooruit te helpen op het gebied van wonen, werken en welzijn. In ‘Het verhaal van….’ lichten we steeds een van deze projecten uit.

Monitor brede welvaart

Nieuws