Huisstijl


In de rechterkolom vind je downloads van onze huisstijl, zoals de richtlijnen voor communicatie, logo, typografie, kleurgebruik en stijlelementen.

Hieronder vind je onze kernboodschap voor de Maand van de Regio en onze algemene kernboodschap.

Kernboodschap

Maand van de Regio

In de regio Zuid- en Oost-Drenthe werken we vol enthousiasme samen aan de brede welvaart. Onze kracht is samen leren en ontwikkelen in een regio waar ruimte is! Halverwege de Regio Deal-periode is dit hét moment om onze successen te vieren en kennis te delen. We leren iedereen die met hart voor de Regio werkt aan Wonen, Werken en Welzijn nóg beter kennen. De Maand van de Regio is er voor iedereen die direct betrokken is bij projecten van de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe en alle andere geïnteresseerden. Daarom organiseren we met elkaar gedurende een maand kennissessies, andere bijeenkomsten en activiteiten.

Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe

De regio Zuid- en Oost-Drenthe is een prachtige regio. Het is óók een regio waar nog verschillende uitdagingen zijn op het gebied van wonen, werken en welzijn. Dankzij de Regio Deal Zuid- en Oost-Drenthe kunnen we hiermee aan de slag. Binnen deze deal werken de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Coevorden, Emmen, Hardenberg, Hoogeveen, de provincie Drenthe samen met het Rijk iedere dag met hart voor de regio. We willen samen leren, slim werken, regionaal denken, het verschil maken en vooral doen! Dit doen we niet alleen vanuit de overheid, maar juist samen met inwoners, ondernemers, scholen, zorgverleners, woningcorporaties, onderzoekers en nog veel meer. Meer info